Felttest: Solcellemoduler

En virkelig sammenligning mellom Mono, Poly, PERC og Dual PV-moduler.

Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
E
Total soldreven avkastning: --
W
Romania
--
--
Installasjonsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Stråling

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Profesjonelle biler

Drevet av kunnskap.

Injured person put into an ambulance

Profesjonelle biler

Hvordan driver du best mobilbedriften din?

Løsningen er drevet av kunnskap. Med over 45 års erfaring har vi lært å balansere kvalitet og pris uten at det går på bekostning av ytelsen. Våre kunder setter pris på tryggheten og påliteligheten som leveres av våre kraftløsninger. De vet at vi ikke skjærer hjørner, de vet at den familiedrevne virksomheten er bygget på tillit de alltid kan stole på.
Icon of a car
Velprøvd robust bilteknologi
Icon showing Victron products
Komplett utvalg for alle utfordringer
5 years warranty
5 års garanti på maskinvare
Icon of a lightbulb
45 års kunnskap
Icon of a globe
Verdensomspennende støtte
Tools in the back of a service van

De riktige verktøyene.

The right investment.

De riktige verktøyene for arbeidet fortjener det riktige kraftsystemet ombord. En som gjør akkurat det du trenger den til, når du trenger den. En som lever opp til spesifikasjonene hver gang. Etter 45 år dedikert til problemløsning og innovasjon, vet vi hva det betyr å leve opp til de høyeste standardene. Vår dype kunnskap i sektoren betyr at vi har tilliten til å gi en 5 års garanti, sluttbrukertilfredshet og solide investeringer for de fremtidige årene.

Full kontroll uansett hvor du er.

Nye muligheter.

Customer using VictronConnect app

Whether your ‘tool' of choice is an ambulance, mobile traffic sign or TV-broadcast station, you always want to be in complete control of your power situation. Thanks to the know-how that powers our connected products, you can monitor your vehicles, optimise your systems and resolve challenges from our App from wherever you are. Our remote monitoring solutions offer new business opportunities for service professionals, such as pro-active service and maintenance contracts.

Løsninger

Victron Energy har et av de bredeste utvalgene av strømforsyningsutstyr for å drive dine geniale verker. Våre oppdaterte løsninger løser de fleste typiske bilproblemene og kan justeres til dine spesifikke behov. Mulighetene er ubegrensede, men her finner du noen eksempler å begynne med:

Typiske profesjonelle bilutfordringer

Hvordan løse dem.

Vårt team av fagfolk vil alltid holde tett kontakt med våre kunder. I løpet av de siste 45 årene har vi lært alt om motorkraft. Dette bidro til å skape noen av de beste løsninger for bilkraft som er tilgjengelige i dag.

01

Alltid på.
Alltid forberedt.

Når sekunder kan redde et liv, må vi aldri undervurdere viktigheten av et pålitelig mobilt strømsystem. Våre robuste systemer har aldri mislyktes i å levere enestående pålitelighet gang på gang. Dette er preget av vårt verdensomspennende markedslederskap innen strømforsyningsutstyr til ambulanser. Hele det modulære utvalget vi har var bygget med samme kvalitet, så skulle ditt system være en ambulanse eller iskrembil, er det alltid klart for handling med Victron Energy.

02

Strømtopper
Drevet som den skal.

Profesjonelt elektroverktøy kan kreve overspenninger av strømtopper midlertidig, spesielt når de starter opp. Victron Energy Professional-vekselrettere er preget av en meget høy ytelse med strømtopper, i gjennomsnitt to ganger deres kontinuerlige strømspesifikasjoner. Pure Sine Wave-teknologien driver sensitiv elektronikk slik som datamaskiner. Dette betyr at du kan drive enhver belastning, når som helst, hvor som helst, uten problemer.

03

Smarte dynamoer.
Smartere lading.

Euro 5/6-motorer vurderes som den nye standarden i flåten og kommer med smarte (variabel spenning) dynamoer, som kontrollerer utgangen basert på kjøretøyets driftsforhold. Dette gjør at det ikke lykkes med å opplade et sekundært batterisystem til et nivå der det kan brukes. Vårt brede utvalg av DC-DC-ladere og Smart BMS-produkter sørger for at bly-syre- og litium-servicebatterier kan opplades ordentlig, uten å skade den smarte dynamoen eller batteriene. Faktisk kan Victron Energy brukes til å trygt kombinere enhver dynamo med alle servicebatterier.

04

Batterier.
Batterier med lang levetid.

Takket være 45 års ekspertise knyttet til batteriutvikling, tilbyr våre produkter beskyttelse og maksimal omsorg. Disse bruker de beste adaptive algoritmene for opplading av batterier av noe slag, med god levetid som resultat. Victron Energy tilbyr batterier av profesjonell kvalitet med høy ytelsesegenskaper som var grundig testet. Våre dataarkene gir et fullstendig bilde av ytelsen og forventet levetid for syklusdesign. Dette betyr at ingen investeringer overraskelser underveis.

05

Suboptimal sol,
optimal solcellepanel.

Solcellepaneler på kjøretøy har spesifikke utfordringer: plassen er ofte begrenset og skyggene skifter raskt. Solenergien endres hele tiden. Victron Energys solenergikontrollere bruker ultraraske maksimale spenninger for kraftpunkter for å presse hver dråpe strøm ut av panelene. Solenergien holder batteriene klare til handling og reduserer behovet for elektrisk kraft som genereres av din motor.

06

Mer energi,
mindre generator.

Drivstoff kan være en stor del av budsjettet. Victron Energy-produktene optimaliserer generatorbruk og minimerer driftstiden. Ofte kan du til og med velge en mindre generator. Dette betyr at du sparer på installasjons-, vedlikeholds- og drivstoffkostnader.

Read more
Read less

Smart BMS CL 12/100

Orion TR Smart DC-DC Charger

Kombiner enhver dynamo til Smarte litiumbatterier på en sikker måte.

Kompakt system for batteristyring og integrert strømbegrenser i ett

Kombiner en dynamo med et hvilket som helst servicebatteri på en sikker måte.

Profesjonell likestrøm til likestrøm adaptiv lader med 3 trinner

Specs