Dette nettstedet er fullt drevet av solenergi

Prøv VRM demoen
Total soldreven produsert
MWh
Watt
Soldreven avkastning

Bruk VictronConnect-appen til å konfigurere, overvåke, oppdatere og diagnostisere Victron-produktet ditt. Tilgjengelig for Android, iOS, Windows og macOS X.

Den kan kobles til Victron-produkter via Bluetooth, USB og WiFi / LAN / Internet.

Overvåke

Sanntidsinnsikt, full kontroll

Få sanntids- og historiske data om et Victron-produkt ved å bruke Bluetooth, USB eller ditt lokale nettverk med GX-enheten din. VictronConnect kan brukes på iOS og Android-telefonen samt den bærbare datamaskinen din på Windows og Mac, på tvers av er intuitivt og rent grensesnitt.

Betjene

Enkel kontroll av enhetene dine

Bortsett fra overvåking, kan enheten også betjenes. Få en enkel kontroll av landstrømens inngangsstrømgrense, eller aktiver omformeren ved å bruke VictronConnect-appen. VE.Bus Smart-dongelen er et ideelt brukergrensesnitt på inngangsnivå for et komplett RV- eller Marine Victron-system.

Konfigurere

Konfigurere

VictronConnect anses å være det perfekte verktøyet for installatører som vil konfigurere et system etter å ha koblet til det på en rask og effektiv måte.

Fastvareoppdateringer

Sikker og enkel firmwareoppdatering

Bruk VictronConnect for en sikker, rask og enkel måte for å utføre en firmwareoppdatering av Victron-produktene. Ingen Internett-tilkobling er nødvendig og ingen filer må velges eller lastes ned. Bare koble til produktet.

VictronConnect

VictronConnect gir deg direkte statusinformasjon og lar deg konfigurere ethvert Victron-produkt som enten har innbygd Bluetooth, eller er tilkoblet en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Nedlastninger

Finn en Victron Energy leverandør i nærheten.

Finn en forhandler