Felttest: Solcellemoduler

En virkelig sammenligning mellom Mono, Poly, PERC og Dual PV-moduler.

Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
E
Total soldreven avkastning: --
W
Romania
--
--
Installasjonsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Stråling

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Lastebil

På veien igjen.
Så behagelig som mulig.

Når du ikke kan vente med å komme deg ut på veien på nytt,
å se ting du kanskje aldri ser igjen,
trenger du livet om bord for å kunne være så komfortabelt som mulig.

Hvem kan motstå en fersk kaffepause eller et varmt måltid som vil serveres rett fra hytta?' Vi er ikke overrasket over det faktum at det er økt etterspørsel etter kraftelektronikk om bord som kan tilby komplette «kjøkken»-utvidelser. Når du er tilbake på veien, vil du ha alt uten problemer. Vårt brede utvalg av brukervennlige produkter er utviklet for veien med profesjonell kvalitet som er drevet av 45 år med innovasjon og problemløsning.

Så, hvem ønsker å komme seg på veien igjen?

Designet for å gi problemfri strøm.

Bygd for veien.

Uansett hva som gjør livet ditt ombord mer komfortabelt. Fra å lade den bærbare datamaskinen for å drive et komplett mobilt kjøkken, vil modulære systemkomponenter som tilbys av Victron Energy la deg bygge et komplett system, nøyaktig til dine spesifikasjoner og budsjett. La oss anta at vi utvikler et komfortabelt liv på veien, med en innebygd mikrobølgeovn (900 W), en kaffemaskin (1000 W), lader til bærbar PC (80 W) og 24 V 40 W skuffkjøleskap.

Daglig energiforbruk - Vekselstrøm

890 Wh

Daglig energiforbruk - Likestrøm

480 Wh

Maksimalt strømbehov - Vekselstrøm

1200W

I dette eksemplet

Det daglige energiforbruket beregnes ved å legge sammen summen av alle forbrukere X og hvor mye tid vil brukes på en dag. Legg til alle wattene til de forbrukerne som brukes på same tid for å beregne den nødvendige maksimale strømmen.

Åpenbare valg

Systemdesign

Betraktninger

Nedenfor finner du forklaring på noen av viktigste designhensyn. Klikk på spørsmålene for anbefalinger fra ingeniørene våre.

 • 01

  Hvilken omformer (størrelse) er en kostnadseffektiv løsning?

  Phoenix-serien av vekselrettere er utviklet for profesjonell bruk og anses å være en perfekt kostnadseffektiv løsning for systemer der landstrømlading ikke er avgjørende. Pure Sine Wave-teknologien driver sensitiv elektronikk som datamaskiner på en trygg måte. Den høye toppeffekten tillater høye oppstartsstrømmer fra kraftige verktøy for å kunne drive enhver belastning uten problemer. Det brede utvalget av Phoenix-vekselrettere består av mange modeller og dette gjør det enkelt å effektivt matche den riktige vekselretteren til (topp) strømkravene til ditt system.
  Vekselrettere konverterer 24 V likestrøm til 230 V vekselstrøm. Vekselrettere skal dimensjoneres for å håndtere den gjennomsnittlige vekselstrømbelastningen kontinuerlig og skal samsvare med den forventede maksimale effekten til de samtidige vekselstrømbelastningene. Se alle våre vekselrettere/ladere

  Fagfolkenes valg

  Phoenix 24/1200 VE.Direct-vekselretter: det forventede 900 W kontinuerlige strømbehovet til en mikrobølgeovn er ikke en match for den 1200 VA nominelle kontinuerlige kraften til vekselretteren, som anses å være nok til å drive en bærbar datamaskin og kaffemaskinen på same tid (mikrobølgeovnen og kaffemaskinen må ikke anvendes på same tid i dette tilfellet, for å kunne spare penger på større modeller). Modellen er stor nok for å kunne kompensere vekselretterens temperaturnedstilling ved høyere (kabin)temperaturer om sommeren. Lastebilens elektronikk baseres på 24 V. Det anbefales å holde servicebatteriet og vekselretteren på 24 V.
  1. Phoenix VE.Direct-vekselretteren kan konfigureres og overvåkes med den gratis VictronConnect-appen ved å bruke den valgfrie VE.Direct til Bluetooth Smart-dongelen.
  2. Systemer som har betydelig høyere energiforbruk hver dag, eller som er avhengige av mindre «motortid», kan kanskje ikke stole helt på lading av motorens dynamo og kan derfor kreve landstrømlading (over natten), spesielt ved anvendelse av blysyre-servicebatterier , der en full lading tar mer tid enn å bruke litiumbatterier. Kombinasjonen av MultiPlus-vekselretter/lader kan være et bedre valg her.
 • 02

  Kan du anvende startbatteriet til vekselstrøm eller hvilket servicebatteri trenger du?

  Den daglige kraftprofilen til denne lastebilen kan ikke tas fra startbatteriet uten fare for å kjøre tomt. Dette er grunnen til at det kreves et ekstra servicebatteri. Victron Energy tilbyr flere alternativer for servicebatteriet, men hovedvalget er mellom blysyre og litium, som avhenger av forventningene rundt ytelse, kostnad per syklus og fysiske aspekter (størrelse/vekt). Valget av batteriteknologi fører også til ulike konsekvenser for de andre systemkomponentene som vil være direkte festet til (eller styrer) batteriene.

  Generelt, bruk litium i tilfelle det daglige strømbehovet er ekstremt intenst, superrask lading er avgjørende eller ved vekt- eller plassbegrensninger. Litium har også en lavere kostnad per syklus. Blysyre har en lavere forhåndskostnad og er perfekt for vanlige, mindre krevende strømprofiler og i tilfelle vekt og plass ikke er et problem. Ovennevnte reduserer sannsynligvis 45 år med kunnskap om batteriutvikling, for mer info sjekk vårt dypdykk.

  Victron Energy tilbyr batterier av eksepsjonell kvalitet med høy ytelsesegenskaper som var grundig testet. Våre dataarkene gir et rettferdig bilde av ytelsen og forventede livssykluser. Dette betyr at ingen investeringer overraskelser underveis. Vårt brede utvalg av batterier
  Valg, valg... Litium eller bly-syre?

  Fagfolkenes valg

  2x 12 Volt dypsyklus AGM 165 Ah. Siden det ikke finnes plass- eller vektbegrensninger ombord, er ikke lastebilen og lastene ekstremt krevende eller anvendes ikke hele dagen, hvert dag, to i seriekoblede AGM-batterier av 12 Volt dypsyklus 165 Ah kan veie inn for å drive lastene med letthet. Litium anses å være et bedre alternativ når det finnes krevende forbrukere som anvendes intenst, men med de høyere forhåndskostnadene til batteriet og tilhørende komponenter, vil dette ikke være det billigste alternativet.

  Som en tommelfingerregel for dimensjonering av batteriene, vil vi beregne med 2x det daglige energiforbruket for blybatterier på grunn av deres 50 % sikre utladningskapasitet og holder omtrent 20 % i reserve for litiumbatterier. Velg den nærmeste modellen fra vårt utvalg og rund opp forsterkerne for å være sikker.
 • 03

  Sikker kombinasjon av servicebatterier med (smarte) dynamoer og startbatterier

  Mestr alle utfordringene som dukker opp ved å kombinere (smarte) dynamoer, start- og servicebatterier (litium eller bly-syre) med vårt brede utvalg av DC-DC-ladere, batterikombinatorer eller Smart BMS-produkter. Våre løsninger er spesielt utviklet for kjøretøy og sørger for at bly-syre- og litium-servicebatterier kan opplades ordentlig, uten å skade den smarte dynamoen eller batteriene.
  Den riktige løsningen avhenger av kombinasjonen av din(e) dynamo(ene) (smart eller konvensjonell) og servicebatteritype (bly-syre eller litium), blant andre faktorer.

  Fagfolkenes valg

  Cyrix-ct 12/24-230. Lastebilen har ikke en (smart) dynamo med variabel spenning, så Cyrix er et perfekt alternativ. Denne intelligente batterikombinatoren med kraftig relé prioriterer opplading av startbatteriet, og når det er fullt, vil reléet tillate at 24 V-servicebatteriet lades med ladestrømmen som naturlig trekkes fra batteribanken, opptil maks 230 A, som er mer enn nok. Cyrix har blitt dimensjonert for å være større enn maksimal effekt på dynamoer.
  I tilfelle lastebilen har en smart dynamo (med variabel spenning), en DC-DC-lader eller i tilfelle litiumbatteri, kan en (smart) BMS-enhet være det riktige alternativet, se datablad hvis du ønsker mer info.
 • 04

  Trenger du landstrøm for å kunne lade opp tjenestebatteriet?

  Det kan være usannsynlig at dette bestemte oppsettet trenger landstrøm, men på grunn av antall daglige kjøretimer for lastebilen, er det bedre å være forberedt på det verste tilfellet, som å kunne lade startbatteriet i tilfelle en nødssituasjon.

  Fagfolkenes valg

  Blue Smart IP22-lader 12/30 (3). En innebygd Blue Smart IP22-lader gir en ladestrøm på 30 ampere per time, og kan lade et helt tomt batteri over natten. Den andre ladeutgangen vil også ta seg av startbatteriet.

Profesjonelle utfordringer?
Spør din lokale Victron Energy Professional.

Antallet alternativer for hver komponent er ganske omfattende. Dette er derfor vi trener Victron Energy Professionals til å kunne transformere dine eksakte behov til robuste løsninger. De føler at de har et stort ansvar for alltid å gi råd om den riktige løsningen (selv når dette noen ganger kan gå mot hva kundene har i tankene i utgangspunktet). Alt for å holde deg fornøyd og holde investeringene dine sikre i årene som kommer.
Always feel free to ask your local Victron Energy Professional
Profesjonelt personale fra Victron som står ved siden av en bil med Victron-utstyr

Det ser ut til at din nettleser støtter ikke de nyeste teknologiene. Denne delen kan sees riktig ved å bruke en moderne nettleser.

Systemdiagram

for et system som er basert på bly-syre-batteri

Hvordan oversettes systemdesignhensynene til et robust system?

Laster

Vekselstrømenheter (enfase)

Alle «husholdningsapparater» eller «kraftig verktøy» du forventer hjemme eller på jobb kan også finnes i uavhengige energisystemer. Alle disse enhetene trenger en vekselstrøm (230 V eller 110 V) for å kunne fungere.

Noen enheter, slik som datamaskiner kan være følsomme for kvaliteten på den inverterte kraften (dårlig vekselstrøm fra land eller generatorens vekselstrøminngangseffekt kan påvirke denne kvaliteten negativt). Motordrevet eller varmegenererende utstyr kan kreve høy oppstartsstrøm. Våre vekselrettere produserer en ren sinusbølge, selv når kvaliteten på vekselstrømmen er mindre god, noe som sikrer at sensitive belastninger kan drives og nyte en maksimal strøm på generelt 2x av vekselretternes nominelle kapasitet for å kunne drive de tyngste belastningene, eller i utgangspunktet hvilken som helst belastning, problemfri.

Eksempler på vekselstrømsenheter:

 • Heavy duty tools such as a drilling machine or a jigsaw
 • Computers
 • Phone chargers
 • Fridge and freezer
 • Lights
 • Coffee machine
 • Microwave
 • or basically any AC powered device you can think of.

Dynamoer

Kjøretøy og båter er utstyrt med motor(er) som genererer strømmen til å bevege seg, men også genererer elektrisk energi gjennom dynamoer. Dynamoer genererer elektrisk energi med likestrøm (DC) fra mekanisk energi, som brukes til å lagre energien i batteribanken eller drive likestrømsutstyr direkte.

Små motorer har vanligvis små dynamoer, større motorer har vanligvis større dynamoer, noen ganger er de til og med utstyrt med dynamoer (ekstra) meed høy ytelse for å øke ytelsen. Kjøretøyer, spesielt med Euro 4/5-motorer, kan leveres med smarte dynamoer (variabel spenning), som kontrollerer ytelsen basert på kjøretøyets driftsforhold. Dette gjør at det ikke lykkes med å opplade et sekundært batterisystem til et nivå der det kan brukes. Litium-servicebatterier kan legge en tung belastning på motorens dynamo, som sannsynligvis må beskyttes mot overoppheting eller tidlig slitasje.

Uavhengig av motorens dynamo, eller type servicebatteri, tilbyr Victron Energy et bredt spekter av løsninger for å koble enhver dynamo til hvilken som helst batteribank på en trygg måte, uten å skade den smarte dynamoen eller batteriene. Sjekk våre datablader for mer informasjon. Sjekk produsentens dokumentasjon for å se effekten til dynamoen. Når det gjelder litium-servicebanker og konvensjonelle eller smarte dynamoer, er vår anbefaling å beregne med 50% dynamoens utgangsspesifikasjon, for ikke å overbelaste dynamoen.

Se alle våre DC-DC-ladere Se alle våre batterikombinere Se alle våre alternativer for (Smart) BMS

Batterikombinatorer

Batterikombinatorer brukes til å koble startbatteri og servicebatteri parallelt på en sikker måte.
Batterikombinatoren tillater opplading av servicebatteriet når motoren går (ved en forhåndsinnstilt spenning). Servicebatteriet vil kobles fra startbatteriet i tilfelle spenningen synker under et flytenivå, og forhindrer at det tappes av belastninger som renner fra servicebatteriet. Victron Energy tilbyr flere modeller og størrelser av batterikombinere. Dette avhenger av typen system som er best å velge.

Nødstart: ved startbatterifeil, vil noen batterikombinatorer la motoren startes fra servicebatteriet, se datablad for mer info. Project-Id-Version: Victron Energy website Language: nn MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Generator: POEditor.com

Som et alternativ til anvendelse av batterikombinere, kan andre alternativer inkludere flere kontroll- og konfigurasjonsalternativer, spesielt for å kunne beskytte ikke-regulerte dynamoer fra å overopphete og litiumbatterier fra overdreven (ut)lading. DC-DC ladere kan vurderes for å kombinere bly-syre batterier. Alternativer knyttet til litium-servicebatterier inkluderer DC-DC-ladere, spesielle litiumbatterikombinere (som kan kobles til en BMS) eller alt-i-ett Smart BMS-produkter.

Se alle våre batterikombinere Se våre DC-DC-ladere Se våre (smarte) alternativer for BMS

BatteryProtect

BatteryProtect kobler batteriet fra ikke-essensielle belastninger før det når et forhåndsinnstilt nivå (en fullstendig utlading vil skade batteriet) eller før det har utilstrekkelig kraft igjen til å starte motoren.

Victron Energy BatteryProtect har mer. Innebygde forsinkelser ved avstengning sørger for at den viktigste elektronikken ikke er koblet fra ved en feiltakelse, det vil si at når en motor startes, vil det forårsake et kort spenningsfall. Den vil automatisk koble til igjen alt i tilfelle batteriet er tilstrekkelig ladet.
BatteryProtect kommer med en fjernbryter, slik at den kan slås på/av ved å bruke en BMS eller bryter. Smartversjonen kan programmeres gjennom VictronConnect-appen.

Se vårt utvalg av BatteryProtect-modeller

VE.Direct Bluetooth Smart dongle

VE.Direct til Bluetooth Smart-dongelen kan anvendes til å overvåke kompatible enheter gjennom den gratis VictronConnect-appen ved å bruke en lokal Bluetooth-tilkobling, med informasjon slik som batteristatus, solcellepanelstrøm og mer.

Dongelen kan lese data fra alle produkter ved å bruke en VE.Direct-port, slik som batterimonitorer i BMV-70x-serien, Phoenix-invertere med VE.Direct-port, MPPT-solcelleladekontroller.

Ladere

Battery chargers recharge batteries (DC) when plugged into shore power (AC).
At the same time the Victron Energy battery chargers can also power devices directly.

All Victron Energy battery chargers are developed for professional duty. Our advanced multi step charging algorithms get the best out of your battery, giving the battery the power it needs, maintaining its health, ensuring better performance... and a longer life.

Smart models work with VictronConnect, so you can check the status and configure all settings of your battery charger remotely via Bluetooth. Chargers with different waterproof ratings (IP rating) are also available. Our wide range of models makes it easy to select the right charger, saving you the cost of having to buy a larger one.

Se alle våre ladere

DC-elektronikk

Likestrømsutstyret er utviklet for å kunne fungere direkte med strømmen som kommer ut av batteribanken (likestrøm). Biler og båter kan ha (mye) likestrømsutstyr om bord (slik som kontrollpaneler, lys, navigasjonsutstyr, autopilot, ekkolodd osv.).

Noen mindre systemer som vil ikke kobles til nettet kan utelukkende fungere med likestrøm, med 12 V-lys, TV-er eller kjøleskap. Større systemer kan kombinere vekselstrøm- og likestrømforbrukere.

Det er alltid viktig å beskytte batteriet mot overdreven utladning. Victron tilbyr «BatteryProtect» for dette.

Vekselrettere

Vekselrettere konverterer likestrøm fra batteriene til vekselstrøm, og gir trygg strøm til alle slags apparater eller kraftige verktøy med 230 V (eller 110 V i andre markeder).

Victron Energy-vekselrettere/ladere er utviklet for profesjonell bruk og nyter et rykte om ekstrem motstandskraft under de mest krevende forhold. Pure Sine Wave-teknologien driver sensitiv elektronikk som datamaskiner på en trygg måte. Den høye toppeffekten tillater høye oppstartsstrømmer fra kraftige verktøy for å kunne drive enhver belastning uten problemer. Deres høye effektivitet og ultralavt selvforbruk sikrer at den lagrede energien kan brukes til å effektivt drive forbrukerne, i stedet for å måtte beregne med store marginer for å kunne kompensere for energitap.

Større modeller kan drive industrielle apparater og ubegrenset strøm kan leveres med parallell eller 3-fase drift. Andre modeller kommer med innebygde ladere (vekselretter/ladere) som kan brukes ved opplading fra land- eller generatorkilder med vekselstrøm er avgjørende. Vårt brede utvalg gjør det enkelt å velge den riktige vekselretteren for din applikasjon, og sparer deg for kostnadene ved å måtte kjøpe en større.

Se alle våre vekselrettere Se alle våre vekselrettere/ladere

Servicebatterier

Formålet med servicebatteriet er å lagre strøm for forbrukerne av systemet, og gi autonom strøm spesielt når inngangsstrømkilder ikke er (fullt) tilgjengelige.

Victron Energy tilbyr flere batteriteknologier. Alle disse teknologiene er utviklet for profesjonell ytelse, pålitelighet og lang brukstid i de mest krevende miljøene. De kommer med 2 års garanti over hele verden og våre dataarkene gir et rettferdig bilde av ytelsen og forventede livssykluser. Dette betyr at ingen investeringer overraskelser underveis.

Tatt i betraktning de mange teknologiene å velge mellom, avhenger hovedvalget mellom blysyre og litium hovedsakelig av forventningene til ytelse, kostnad per syklus og fysiske aspekter (størrelse/vekt).

 • Velg blysyre når:
 • Bruk av og til
 • Lavere innkjøpskostnad
 • Vekt og plass er ikke et problem
 • Normal lading
 • Velg litium når:
 • Bruk daglig
 • Lavere pris per syklus
 • Betraktninger knyttet til vekt og plass
 • Hurtiglading

Landstrøm

Landstrømmen brukes til å lade opp batteriene og/eller drive stort utstyr med vekselstrøm.
Noen ganger er landstrøm mindre enn perfekt. Du kan komme inn i spenningsfall, eller det kan også være strømstøt, som kan skade sensitivt utstyr om bord. Victron Energy-vekselrettere jevner ut disse problemene og gjør lite strøm til perfekt kraft.

Landstrømmen er ofte begrenset i hvor mye strøm du kan trekke, det vil si bare 10 ampere, uten at det finnes høyere rangerte punkter. Victron Energy-vekselretter/ladere lar deg konfigurere maksimal landstrøm og slå på utstyr med høyere klassifisering uten å smelte en sikring: takket være Victron Energy PowerAssist, vil strømmen fra batteriene være sømløst lagt til vekselstrøminngang, som automatisk bygger en bro mellom tilførsel og etterspørsel.

Batterimonitorer

En batterimonitor er som en «drivstoffmåler» for ditt batteri. Den registrerer strømmen som forbrukes og lades. Batterimonitoren beregner ladetilstand, gjenværende kapasitet og tiden til den er tom. Batterispenningen gir ikke en nøyaktig indikasjon på batterinivået (spesielt ikke under belastning). En batterimonitor gjør det.

Victron Energy-batterimonitorer holde oversikt over historiske data, slik som antall ladesykluser, dypeste utladning, høyeste spenning, laveste spenning osv. Den varsler brukeren om kritiske forhold som lav spenning eller lav ladning og kan også slå av hele strømforsyningen med det formål å unngå dyre batteriskader, eller start av en generator.

Victron tilbyr batterimonitorer med eller uten skjerm. Smart-versjoner kan brukes for å spore detaljerte data og justere innstillinger i vår gratis VictronConnect-app. Se alle våre batterimonitorer

Startbatterier

Startbatteriene kreves å starte motoren(e). Disse batteriene er utviklet for å håndtere en stor utladningsstrøm og nyte en annen teknologi sammenlignet med servicebatterier. Den skal alltid isoleres fra servicebatteriene for å kunne unngå utilsiktet tømming av startbatteriet. Victron Energy tilbyr flere løsninger for ulike systemtyper.

Victron Energy tilbyr flere batterikombinere. Det finne tilgjengelig mer omfattende måter å koble til start- og servicebatteriet på, inkludert tilkobling av en batterikombinator til en BMS, komplette Smart BMS-produkter eller DC-DC-ladere. Alternativene kan tilby flere kontroll- og konfigurasjonsalternativer, spesielt for å kunne beskytte ikke-regulerte dynamoer fra å overopphete og litiumbatterier fra overdreven (ut)lading.

Se alle våre batterikombinere Se alle våre DC-DC-ladere Se alle våre alternativer for (Smart) BMS

VictronConnect

Alle Victron Energy smarte produkter kan overvåkes og kontrolleres så enkelt som mulig. Koble til VictronConnect-appen via Bluetooth, og du vil ha direkte tilgang til ytelsesdataene til ditt system. Du kan enkelt endre innstillinger, slå enheter på eller av og mye mer.

Ikke-smarte enheter som har en VE.Direct-port kan også bli smarte, gjennom bruk av VE.Direct Bluetooth Smart dongle

Systemet ditt kan også overvåkes og fjernstyres eksternt. Fjernfunksjonaliteten til VictronConnect gjør det mulig for Victron-produkter som har et VE.Direct-grensesnitt å få ekstern tilgang gjennom et GX-produkt, via VRM-nettportalen. Denne kraftige funksjonen tillater full konfigurasjon og overvåking av produktet fra praktisk talt hvor som helst i verden gjennom VictronConnect-appen. Brukergrensesnittet er akkurat som produktene var koblet lokalt gjennom Bluetooth eller et kablet VE.Direct til USB-grensesnittet.

Se hva VictronConnect-appen kan gjøre Se våre GX-enheter
Systemspesifikasjoner
Her finner du vår anbefaling for en lastebil som er lastet med komfort ombord, basert på et bly-syreservicebatteri.

Se den detaljerte tabellen og hele delen på en ordentlig måte ved å bruke en moderne nettleser.

Forventede strømforbrukere:
Likestrøm
Domestic CoolMatic CD 20: 480 W (40 W/t i 12 timer/d.)

Vekselstrøm:
Kaffemaskin: 500 W (1000 W/t i 30 timer/d.)
Mikrobølgeovn: 75 W (900 W/t i 12 timer/d.)
Lader til bærbar PC: 240 W (80 W/t i 3 timer/d)
Daglig energiforbruk - Vekselstrøm:
890 Wh
Daglig energiforbruk - Likestrøm:
480 Wh
Maksimalt strømbehov - Vekselstrøm:
1200 W
Maks energiforbruk:
1980 W
Vekselretter
Inverter
Phoenix 24/1200 VE.Direct-vekselretter
Virker med VictronConnect i tilfelle VE.Direct Bluetooth-modul er lagt til.
Oppbevaring
Service battery:
2 x 12 Volt dypsyklus AGM 165Ah
Batteribeskyttelse:
BatteryProtect 100 A
Beskytter batteriet mot overdreven utladning. Virker med den gratis VictronConnect-appen.
Generasjon
Lading av servicebatteriet gjennom konvensjonell motorgenerator (se forklaring her)
Ikke-smart dynamo:
130 ampere*
* Se produsentens datablad
Generator som lader bly-syre-batterier:
Cyrix-ct 12/24-230
Landstrømvurdering:
Blue Smart IP22-lader 12/30 (3)
Virker med den gratis VictronConnect-appen.
Overvåking
Batterimonitor:
SmartShunt-batterimonitor 500 A eller
BMV 712
Virker med den gratis VictronConnect-appen.
Utvidelser
Dongle:
VE.Direct til Bluetooth Smart dongle
Overvåk og konfigurer Phoenix VE.Direct-vekselretteren ved å bruke denne Bluetooth-dongelen.
Vis hele listen Carret peker nedover
Vis hele listen Carret peker nedover

Hvorfor Victron Energy?

De riktige produktene for oppgaven

Siden du alltid er på veien, vil du ha pålitelige og kostnadseffektive løsninger som gir deg kraft gjennom årene fremover. Det er viktig for deg å kunne velge strømforsyninger som matcher dine behov og lever opp til deres spesifikasjoner, slik at de ikke vil svikte deg. Victron Energy har et bredt utvalg av modulbaserte tilkoblede produkter som holder det de lover. De drives av kunnskap, takket være 45 år med å mestre strømutfordringer med innovasjon.

Ikon for 45 år Victron Energy
Litiumbatteri

Hvorfor Victron Energy?

Alltid på. Alltid forberedt.

Våre robuste systemer har aldri mislyktes i å levere enestående pålitelighet gang på gang. Dette preges av vårt verdensomspennende markedslederskap innen strømforsyningsutstyr for ambulanser. Dette illustreres av utallige historier om 40+ år gamle Victron Energy-vekselrettere som fortsatt gjør det de ble bygget for.

Ambulanse

Hvorfor Victron Energy?

Pålitelighet er grunnlaget for lange livssykluser

Når det gjelder å ta investeringsbeslutninger for strømforsyning, kan beregninger som var utelukkende basert på pris være villedende. Deres ekte prestasjoner og forventede livssyklus er like viktig. Victron Energy-utstyr lever opp til deres spesifikasjoner, både når det gjelder ytelse og forventet livssyklus (når det anvendes som designet). Våre 5 års garanti og policyer om rettferdig og rask reparasjon betyr at dine investeringer er beskyttet og ikke vil svikte deg under de fleste omstendigheter.

års garanti
Personale fra Victron som viser kunden VictronConnect-appen

Hvorfor Victron Energy?

Faglige utfordringer. Akseptert.

Uansett hva som driver kjøretøyets elektronikk, eller verktøysettet du tar med deg for jobben, har Victron Energy et av de bredeste utvalgene av strømforsyningsutstyr som finnes på markedet for å kunne drive dine geniale verk. Fordelen med å jobbe kun med ett merke som dekker alle aspekter betyr å ha kun én kontakt for oppgraderinger eller løse eventuelle sjeldne problemer som kan oppstå. Vårt globale nettverk av Victron Energy-fagfolk er trent med 45 års erfaring med problemløsning. De kan oversette dine utfordringer til robuste løsninger som vil holde deg fornøyd og dine investeringer sikre i årene som kommer.

Victron-ansatte som står ved siden av Victron-utstyr bak i en bil

Hvorfor Victron Energy?

Profesjonelle biler
drevet av kunnskap

Se hvordan de typiske bilutfordringene løses
Motor drevet av
Pilikon
Utnyt vår kunnskap om profesjonelle kjøretøy

Din nettleser støtter ikke de nyeste teknologiene for å vise delen korrekt. Bruk en moderne nettleser.

Smart BMS CL 12/100

Kombiner enhver dynamo til Smarte litiumbatterier på en sikker måte.

Se en rekke populære diagrammer for kjøretøysystem
Last ned vår brosjyre
Last ned ikon
Inngående sammenligning

En eksperts synspunkt: litium- eller AGM-batterier

Vis mer Carret icon
DC-DC-ladere

Profesjonell lading for servicebatteri med Orion-TR Smart.

Victron Professional

Registrer deg for vårt neste webinar eller opplæring for bilindustrien.

Last ned vår brosjyre

Se alle våre profesjonelle kjøretøyprodukter og flere konfigurasjoner.

VictronConnect

Sanntidsinnsikt og fullstendig kontroll med VictronConnect-appen vår

Løsningseksempler fra våre partnere

Besøk vår blogg

Finn din lokale forhandler

Vårt veletablerte globale nettverk av lokale Victron Professionals er dedikert til å hjelpe til med å finne en optimal løsning for din utfordring.

Stol på vår verdensomspennende tjeneste

Hos Victron synes vi det er viktig at kundene blir betjent og får støtte raskt og kompetent. Dette er grunnen til at vårt globale nettverk av Victron Professionals kan gi et veldig høyt nivå av teknisk kunnskap og er opptatt av å gi reparasjoner så raskt som mulig.

Så du kan starte eller fortsette reisen din, uansett hvor du er på vei.