Felttest: Solcellemoduler

En virkelig sammenligning mellom Mono, Poly, PERC og Dual PV-moduler.

Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
E
Total soldreven avkastning: --
W
Romania
--
--
Installasjonsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Stråling

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Tilbake til resultatene

Laster…

Hvem du skal kontakte

Våre forskjellige typer forhandlere

Victron Energy tilbyr en verdensomspennende tjeneste gjennom sitt nettverk av forhandlere som er nøye valgt. Vi bestreber oss på å sikre at du alltid blir informert og betjent på best mulig måte. Våre forhandlere er opplært til å forvandle dine eksakte behov til robuste løsninger. Den beste personen du vil kontakte, avhenger av dine nåværende og fremtidige tjenestebehov.

Guy explaining Victron gear to someone else

Spør våre forhandlere om den riktige løsningen

Victron Energy tilbyr en av de største produktseriene i markedet. Vi har over 750 profesjonelle forhandlere over hele verden. De kan gi deg de beste strømløsningene som kan tilpasses din situasjon.

Victron Energy-forhandlere vil alltid hjelpe deg og er dedikert til å gi deg riktig råd, selv når du har forskjellige ting å tenke på. De tar alle nødvendige forholdsregler for å holde deg fornøyd og holde investeringene dine sikre i årene som kommer.

Hvis du trenger råd eller en rask sjekk, ikke nøl med å kontakte våre lokale spesialister, inkludert nettbutikker*.

Hvorfor Victron Energy?

Victron Energy har et bredt utvalg av modulbaserte tilkoblede produkter som leverer energi til rett tid, hver gang. Victron-utstyr lever opp til deres spesifikasjoner, både når det gjelder ytelse og forventet livssyklus (når det anvendes som designet). Våre 5 års garanti og policyer om rettferdig og rask reparasjon betyr at dine investeringer er beskyttet og ikke vil svikte deg under de fleste omstendigheter.

Vårt globale nettverk av distributører, installatører og servicepartnere som er høyt opplærte vil alltid være tilgjengelig for å hjelpe. Fra råd om lager, installasjonsanbefalinger, etterbehandling og teknisk støtte. Victron Energy-teamet tilbyr sine partnere og fellesskap en trygghet på at kunnskapen er ved din side.

Takket være vår utvikling av tilbakemeldinger fra kunder, data- og kunnskapsdeling, innoverer vi 24 timer i døgnet. Vi er drevet av kunnskap og det holder oss og brukerne våre i gang – og sikrer avkastning på investeringene i årene som kommer.

Drevet av kunnskap