felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellom Mono, Poly, PERC og Dual PV-moduler.

Data i sanntid
-- -- lokal tid
Installasjonsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Stråling
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total soldreven avkastning: --

Split-cell

2500Wp --
Total soldreven avkastning: --

Poly

2500Wp --
Total soldreven avkastning: --

PERC

2500Wp --
Total soldreven avkastning: --

* Dette er enen feltprøve og resultatene er spesifikke for installasjonen på dette stedet,søk etter den beste løsningen for egen situasjon, ettersom resultatene kan avvike iht miljøpåvirkninger.

Tilbake til resultatene

Laster…

Hvem du skal kontakte

Våre forskjellige typer forhandlere

Victron Energy tilbyr en verdensomspennende tjeneste gjennom sitt nettverk av forhandlere som er nøye valgt. Vi bestreber oss på å sikre at du alltid blir informert og betjent på best mulig måte. Våre forhandlere er opplært til å forvandle dine eksakte behov til robuste løsninger. Den beste personen du vil kontakte, avhenger av dine nåværende og fremtidige tjenestebehov.

Guy explaining Victron gear to someone else

Spør våre forhandlere om den riktige løsningen

Victron Energy tilbyr en av de største produktseriene i markedet. Vi har over 750 profesjonelle forhandlere over hele verden. De kan gi deg de beste strømløsningene som kan tilpasses din situasjon.

Victron Energy-forhandlere vil alltid hjelpe deg og er dedikert til å gi deg riktig råd, selv når du har forskjellige ting å tenke på. De tar alle nødvendige forholdsregler for å holde deg fornøyd og holde investeringene dine sikre i årene som kommer.

Hvis du trenger råd eller en rask sjekk, ikke nøl med å kontakte våre lokale spesialister, inkludert nettbutikker*.

Hvorfor Victron Energy?

Victron Energy har et bredt utvalg av modulbaserte tilkoblede produkter som leverer energi til rett tid, hver gang. Victron-utstyr lever opp til deres spesifikasjoner, både når det gjelder ytelse og forventet livssyklus (når det anvendes som designet). Våre 5 års garanti og policyer om rettferdig og rask reparasjon betyr at dine investeringer er beskyttet og ikke vil svikte deg under de fleste omstendigheter.

Our global network of highly trained distributors, installers and service partners are always on hand to help. From stock advice, installation recommendations, after-care and technical support. With the Victron Energy team, their partners and community you can always be sure the power of know-how is by your side.

Takket være vår utvikling av tilbakemeldinger fra kunder, data- og kunnskapsdeling, innoverer vi 24 timer i døgnet. Vi er drevet av kunnskap og det holder oss og brukerne våre i gang – og sikrer avkastning på investeringene i årene som kommer.

Drevet av kunnskap