Felttest

PV Modules

En virkelig sammenligning mellom Mono, Poly, PERC og Dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- Lokal tid
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Stråling
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Dette er enen feltprøve og resultatene er spesifikke for installasjonen på dette stedet,Søk etter den beste løsningen for egen situasjon, ettersom resultatene kan avvike iht miljøpåvirkninger.

Marine

Energi som tar deg til lengre enn langt.

Enten du skal på en kort fisketur eller planlegger å seile over havet, trenger du pålitelig kraft for å nyte eventyret ditt til det fulle. Men vi i Victron mener vi pålitelighet ikke er nok. Vi tror på Optimal energi i stedet. Etter vårt syn trenger en båt et intelligent strømnett som tilpasser seg alle utfordringer du kan møte. Med enestående pålitelighet, uten anstrengelse og god valuta for pengene. Det er det vi kaller Optimal energi.

Optimal energi for alle

Hos Victron finner du et komplett utvalg av topp moderne produkter som kan dekke enhver etterspørsel. Hver av dem kan finjusteres til dine spesifikke behov. Mulighetene er ubegrensede, men her er noen eksempler:

Typiske marine problemer

Og hvordan vi løser dem

Siden vi er havseilere selv, kjenner vi marinkraft ut og inn. Over the past 45 years we have been closely working with our clients to create even better Marine solutions.

01

Begrenset landstrøm,
maksimum komfort

Etter en lang dags seiling har du kanskje lyst til å slå på ovnen. Sette på kaffetrakteren. Bruke mikrobølgeovnen. Før du vet ordet av det, går landstrømssikringen. kraftassistanse forhindrer overbelastning, ved å bruke batteriet som en buffer under maks strømbehov. Og du vil ikke en gang legge merke til det.

02

Lite strøm,
smidig utførelse

I overfylte havner kan det hende du får sterke spenningsfall ved bruk av landstrøm. Noen generatorer har problemer med å produsere tilstrekkelig vekselstrøm. Victron omformer/ladere har et rykte for å ha ekstrem elastisitet. De jevner ut disse problemene og gjør lite strøm til perfekt kraft.

03

Mer energi,
mindre generator

Drivstoff kan være en stor del av budsjettet. Victron-produktene optimaliserer generatorbruk og minimerer driftstiden. Ofte kan du til og med velge en mindre generator. Dette betyr at du sparer på installasjons-, vedlikeholds- og drivstoffkostnader.

04

Suboptimal sol,
optimal solcellepanel

Solcellepaneler i et maritimt miljø har spesifikke utfordringer: Det er bare begrenset plass og rigger kan skygge for solen. Ytelsen endres kontinuerlig. Victrons solenergikontrollere bruker ultraraske maksimale spenninger for kraftpunkter for å presse hver dråpe strøm ut av panelene.

05

Ikke alltid der,
alltid perfekt kontroll

Enten du er om bord eller hjemme, vil du alltid ha perfekt kontroll over våre tilkoblede smarte produkter. Du ser øyeblikkelig hvordan strømsituasjonen er. Og du kan til og med feilsøke varsler hjemmefra.

Våre elektriske systemer gjør det mulig å holde oss uten nett i lengre tid, mens vi kan bo komfortabelt og jobbe ombord i vårt flytende hjem.

De vanntette batteriladerne og likestrøm/likestrøm-omformere gjør konkurransefiske bekymringsfritt.

Når du seiler rundt i verden, er det viktig å ha fornybar og pålitelig strøm om bord.

Stødigs mannskap
Leandri Language
Jon Sanders
Grunnleggerne av Arctic Lifeboat Initiative
Havabborfiske konkurrent- Fiskeliga over hele verden
10 ganger jordomseiling, grunnlegger Nei til plast initiativ
Vis sak Vis sak Vis sak

Din nettleser støtter ikke de nyeste teknologiene for å vise delen korrekt. Bruk en moderne nettleser.

Dykk inn i den marine marine energiens verden

Finn din lokale forhandler

Vårt veletablerte globale nettverk av lokale Victron Professionals er dedikert til å hjelpe til med å finne en optimal løsning for din utfordring.

Stol på vår verdensomspennende tjeneste

Hos Victron synes vi det er viktig at kundene blir betjent og får støtte raskt og kompetent. Dette er grunnen til at vårt globale nettverk av Victron Professionals kan gi et veldig høyt nivå av teknisk kunnskap og er opptatt av å gi reparasjoner så raskt som mulig.

Så du kan starte eller fortsette reisen din, uansett hvor du er på vei.