felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellom Mono, Poly, PERC og Dual PV-moduler.

Data i sanntid
-- -- lokal tid
Installasjonsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Stråling
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total soldreven avkastning: --

Split-cell

2500Wp --
Total soldreven avkastning: --

Poly

2500Wp --
Total soldreven avkastning: --

PERC

2500Wp --
Total soldreven avkastning: --

* Dette er enen feltprøve og resultatene er spesifikke for installasjonen på dette stedet,søk etter den beste løsningen for egen situasjon, ettersom resultatene kan avvike iht miljøpåvirkninger.

Vi tror at det å ha innsikt i din installasjon er en nøkkelfaktor for å vedlikeholde og betjene dine off-grid-energiløsninger. Off-grid betyr ikke offline, så vi har opprettet GlobalLink 520. Enheten vil tilby 4G LTE-M-tilkobling til alle VE.Direct-aktiverte enheter uten månedlige avgifter eller abonnementer de første fem årene. 

Global tilkobling med 4G LTE-M

LTE-M er forkortelsen for LTE Cat-M1 eller Long Term Evolution (4G), kategori M1 (Long Term Evolution - Langsiktig evolusjon). Mobilteknologien vil koble Tingenes internett-enheter til eksisterende 4G-tårn med å bruke lite energi. LTE-M støtter overleveringer og roaming, så enheten kan brukes i et kjøretøy som beveger seg som en bobil. Sjekk håndboken vår GlobalLink 520 og se hvis LTE-M er offisielt bekreftet for å være tilgjengelig i ditt område. Dekningen øker med hver uke som følge av støtten fra lokale leverandører. Kjøpet omfatter 5 år med tilkoblingsmuligheter, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe en egen databunt og SIM-kort.

Enkel systemovervåking og kontroll

Din GlobalLink 520 kommer med to VE.Direct-porter for tilkobling til opptil to VE.Direct-enheter, slik som en BMV-batterimonitor og/eller en MPPT Solar Charge Controller direkte til VRM. Med to digitale innganger som fungerer som pulsteller og et fjernstyrbart relé, er det en perfekt løsning for overvåking og kontroll av din installasjon.

Innebygd antenne

GlobalLink 520 har en innebygd antenne som fungere over hele kloden. En ekstern antenne kan monteres hvis du trenger bedre mottak eller ønsker å installere modulen i en varebil.

RuuviTag-støtte

GlobalLink 520 støtter nå RuuviTag-temperatursensorer. Disse batteridrevne sensorene vil kobles til via BLE og kan enkelt konfigureres på VictronConnect. Alle data, slik som temperatur, fuktighet og lufttrykk fra RuuviTag-sensorene, vil være tilgjengelig i VRM.

Victron Remote Management

Den elektroniske Victron Remote Management (VRM)-portalen gir deg tilgang til din installasjon, hvor som helst og når som helst. Bruk VRM til å sjekke statusen til dine tilkoblede produkter, se detaljerte historikkgrafer over energien din, generere detaljerte analytiske rapporter og konfigurere automatiske alarmer i tilfelle noe går galt.

VictronConnect

VictronConnect gir deg direkte statusinformasjon og lar deg konfigurere alle Victron-produkter som enten har innbygd Bluetooth, eller er tilkoblet en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Nedlastinger

Finn en Victron Energy forhandler i nærheten.

Finn en forhandler