Felttest: Solcellemoduler

En virkelig sammenligning mellom Mono, Poly, PERC og Dual PV-moduler.

Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
E
Total soldreven avkastning: --
W
Romania
--
--
Installasjonsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Stråling

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS

SmartSolar MPPT RS-solladere er Victrons løsning for systemer som har store seriekoblede solcellepaneler som lader 48 VDC-batteribanker. Produktet er perfekt for store off-grid og nnettilkoblede batterisystemer.

Er tilgjengelig i modeller på 5,76 kW og 11,52 kW og inkluderer en 65-450 VDC-inngang til solenergi, uavhengige sporingsinnganger, fullstendig tilkobling, isolerte PV-tilkoblinger, skjerm, parametere for batterilading som er fullt programmerbare og aktiv kjøling. Designet av den nye metallsaken og fullt dekkede elektriske tilkoblinger forbedrer sikkerheten og moderniserer presentasjonen i samsvar med den siste pakken med Victron-produkter.

Modeller: 48 Volt

MPPT: Ultra rask maksimal sporing i Power Point

SmartSolar RS-solkontroller kobles til et solcellepanel på mellom 65 og 450 Volt Voc og vil lade 48 V-batteribanken med enten 100 A eller 200 A på en effektiv måte. Ladeinnstillingene er fullt programmerbare og kan konfigureres for forskjellige batterikjemi, slik som blysyre, litium og mer.

Konfigurasjon og overvåkning med VictronConnect

SmartSolar RS-ladekontrolleren kan fjernstyres og konfigureres ved brukg av Bluetooth gjennom VictronConnect-appen. Dette tillater enhetsoppsett, administrasjon og øyeblikkelig informasjon, for eksempel batterispenning og strøm, solcellespenning og strøm, historiske data og trender.

Seriekopling av tilleggsenheter

SmartSolar RS-ladekontrolleren har VE.Can-bussporter. Dette tillater kommunikasjon med ekstra SmartSolar RS & VE.Can MPPT-enheter. Alle disse tilleggsenhetene er kun for “seriekopling” til hverandre med en RJ45-kabel.
Når de er koblet til hverandre, vil alle individuelle ladekontrollere starte synkronisering av ladetrinnene. De kan også sende sine data på samme kabel for overvåking til en GX-enhet (slik som Cerbo GX).

Fjernovervåking og kontroll

Hvis GX-enheten er koblet til internett, vil Victron Remote Management Portal (VRM) gi tilgang til full effekt av SmartSolar RS-ladekontrollere.
Hvis din installasjon er koblet til en GX-enhet og internett, vil Victron Remote Management Portal (VRM) gi tilgang til full effekt av MPPT, når som helst og hvor som helst. 
For fjerninstallasjoner – selv når det ikke er internettforbindelse i nærheten – kan det være mulig å styre MPPT ved å koble til  GlobalLink 520.

SmartSolar-skjerm

SmartSolar RS-ladekontrolleren har en skjerm på frontpanelet. Skjermen leser batteristrøm, ladestrøm og spenning fra begge paneler på en individuell måte inkludert øyeblikkelige og totale tall og enhetsstatus inkludert ev. feilkoder.

I/O-tilkoblinger

SmartSolar RS-ladekontrolleren har et programmerbart relé og alternativer for fjernmåling av temperatur og spenning. Fjerninngangen kan støtte Victron smallBMS og andre typer BMS med tillatelsessignaler.  

VictronConnect

VictronConnect gir deg direkte statusinformasjon og lar deg konfigurere alle Victron-produkter som enten har innbygd Bluetooth, eller er tilkoblet en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads & Support

Victron-nettbasert opplæring

Hvis du ønsker å vite mer om dette produktet, har vi en nettbasert opplæring tilgjengelig. Opplæringen inkluderer en video, lenker til viktige referanseressurser og en eksamen for å teste dine kunnskaper. Vellykket fullføring har som resultat et sertifikat. Online opplæring krever en gratis Victron Professional-konto.

Finn en Victron Energy forhandler i nærheten.

Finn en forhandler