Felttest: Solcellemoduler

En virkelig sammenligning mellom Mono, Poly, PERC og Dual PV-moduler.

Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
E
Total soldreven avkastning: --
W
Romania
--
--
Installasjonsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Stråling

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

VRM - Fjernovervåking

Overvåk, administrer og optimer dine Victron Energy-systemer eksternt og oppdag potensielle problemer tidlig ved å konfigurere varsler og alarmer. Med den mest oppdaterte løsningen for fjernovervåking (Remote Monitoring) på planeten, vil du ha alltid perfekt kontroll, fra hvor som helst i verden.

VRM er gratis og fungerer med en GX-enhet som f.eks. Cerbo GX med Internett-tilkobling eller GlobalLink 520 for mindre systemer. 

Overvåking

Innsikt i sanntid. Full kontroll

Overvåk batteriets ladetilstand, strømforbruk, innsamling av strøm fra solenergi, generator og strømnett i sanntid. Optimaliser energihøsten og bruken historikkgrafer og detaljerte analytiske rapporter. Oppdag potensielle problemer tidlig ved å konfigurere varsler og følge opp alarmer for å kunne forhindre endelig systemfeil.

Administrer

Installer hvor du vil. Administrer fra alle steder

Sjekk landstrømtilkoblingen og batteritemperaturene på en enkel måte, slå på vekselretteren, (auto)start/stopp av generatorer eller konfigurer stille perioder for å unngå start av generatoren midt på natten. VRM kan brukes til å endre alle innstillinger, overvåke alarmer, utføre diagnostiske kontroller og løse utfordringer uansett hvor du er.

Optimaliser

Juster til virkeligheten i sanntid

Med omstendigheter i det virkelige liv som er i kontinuerlig endring utenfor nettet, baseres innsikt og handling på sanntidsparametere som vurderes som å være avgjørende for optimal systemytelse og dens bruk. VRM kan brukes til å enkelt konfigurere intelligente regler slik at systemet kan motvirke virkelige problemer i sanntid. Med innsikt i data kan brukere utenfor nettet tilpasse energibruken for å oppnå en bedre balanse med energihøsten, for eksempel når det gjelder bruk av tunge apparater kun når solenergien er tilstrekkelig.

Proaktive vedlikeholdstjenester

Oppnå sjelefred utenfor nettet

Takket være kunnskapen til våre tilkoblede produkter, tilbyr VRM det høyeste kontrollnivået. Flere systemer kan overvåkes og administreres fra ekstern på en enkel måte. Besøk på nettstedet vil ikke lenger alltid være nødvendig og kan forberedes bedre når det vurderes som å være nødvendig. VRM representerer nye forretningsmuligheter som proaktive service- og vedlikeholdskontrakter for profesjonelle installatører.

Downloads & Support

Finn en Victron Energy forhandler i nærheten.

Finn en forhandler