Felttest: Solcellemoduler

En virkelig sammenligning mellom Mono, Poly, PERC og Dual PV-moduler.

Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
E
Total soldreven avkastning: --
W
Romania
--
--
Installasjonsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Stråling

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Orion XS er utviklet fra grunnen av og omdefinerer adaptiv DC-DC-lading. For bruk i systemer med to batterier som lades med en (intelligent) dynamo. Denne enheten sørger ikke kun for topp ytelse, men garanterer også sikkerheten til ditt system.

Med konfigurerbare inngangs- og utgangsstrømmer har du full kontroll, og du kan være sikker på at Orion XS kjører med full kapasitet opp til 40 °C. Den innovative kjøleteknologien med kretskort i aluminium gir en effektivitet på hele 98 % uten behov for vifter.

Som en integrert del av Victron-systemet ditt har Orion XS full overvåkings- og kontrollfunksjonalitet (fjernstyring), noe som gir deg full kontroll over enheten og systemet.

  • Fullt konfigurerbar
  • Deteksjon av motorstans
  • Intelligente ladealgoritmer
  • Effektiv kjøling
  • Fungerer med VictronConnect
  • Mulighet for fjernovervåking

Konfigurerbar lading

Nøyaktig innstilling av inngangs- og utgangsstrøm med enkle kontroller. Dette bidrar til å beskytte generatorene mot overbelastning og til å lade servicebatteriet riktig, spesielt ved bruk av intelligente generatorer.

Parallellkobling for å øke utgangsstrømmen

Et ubegrenset antall Orion XS-enheter kan kobles i parallell. Gjør det enkelt å skalere utgangsstrømmen slik at den passer til systemets behov.

Kompatibilitet med smart dynamo

Med den innebygde deteksjonen for motoravstengning garanterer Orion XS at laderen kun trekker strøm når motoren er i gang. Det gjør det også enklere å hente riktig ladestrøm fra intelligente dynamoer som finnes i Euro 5- og Euro 6-motorer.

Adaptiv ladealgoritme

Orion XS har tilpassbare ladealgoritmer og 8 forhåndsinnstilte batterimodi. For blybatterier sikrer disse innstillingene optimal absorberingstid for både grunne og dype utladninger.

Komplett elektronisk beskyttelse

Orion XS er utstyrt med omfattende elektronisk beskyttelse mot overbelastning, kortslutning og for høye temperaturer. Den reduserer automatisk utgangseffekten når maksimal produkttemperatur nås.

Avstengning ved lav temperatur og beskyttelse mot underspenning

For å forhindre skade på litiumbatterier slår laderen seg automatisk av ved lave temperaturer og når inngangsspenningen faller under en brukerkonfigurerbar sperreverdi, slik at startbatteriet beskyttes mot dyputlading.

Støv- og vanntett

Orion XS er utviklet for å tåle støv- og vannforurensning og har IP65-klassifisering.

VictronConnect

VictronConnect gir deg direkte statusinformasjon og lar deg konfigurere alle Victron-produkter som enten har innbygd Bluetooth, eller er tilkoblet en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads & Support

Finn en Victron Energy forhandler i nærheten.

Finn en forhandler