Dette nettstedet er fullt drevet av solenergi

Prøv VRM demoen
Total soldreven produsert
MWh
Watt
Soldreven avkastning

MultiPlus-II kombinerer funksjonene til MultiPlus og MultiGrid. Den har de samme funksjonene som MultiPlus, i tillegg til et eksternt strømforsyningsalternativ for å implementere PowerControl og PowerAssist og for å optimalisere selvforbruk med ekstern strømdetektor (maks 32A).

Det har også de samme funksjonene som MultiGrid med innebygd anti-islanding og en stadig lengre liste av godkjennelser fra flere land.

Merk: For et kort periode ble dette produktet kalt MultiGrid-II.

Modeller: 3000VA - 5000VA

PowerAssist

MultiPlus-II vil forhindre overbelastning av en begrenset AC-kilde, slik som en generator eller et landstrømanlegg. Først vil batterilading automatisk reduseres, da det ellers ville ført til overbelastning. På det andre nivået vil den gi en boost fra batteriet til utgangspenningen til en generator eller landstrømanlegg.

ESS: Energy Storage Systems (Energilagringssystemer)

MultiPlus-II er nøkkelkomponenten i et Victron ESS-system, noe som gir fleksibilitet hva angår å kunne kombinere med MPPT solenergiladere eller Grid-tie PV omformere. For eksempler og mer detaljert informasjon se ESS (Energy Storage System) manual.

Uavbrutt vekselstrøm (UPS-funksjon)

I et tilfelle av nettfeil, eller når landstrømmen eller generatorstrømmen er frakoblet, vil omformeren inne i Multi-systemet automatisk aktiveres og overta spenningstilførselen til de tilkoblede apparatene. Dette skjer så fort (på mindre enn 20 millisekunder) at datamaskiner og annet elektronisk utstyr vil fortsette å fungere uten avbrudd.

Fjernovervåking og kontroll

Overvåk og kontroller ditt Multi-system og systemer lokalt (LAN) eller eksternt via internett fra hvor som helst i verden, ved bruk av den gratis VRM-appen eller nettsiden VRM portal. Du kan få tilgang fra telefon, nettbrett, laptop eller PC og flere operativsystemer. Det er ingen grense for kontrollnivå med det påkrevde Color Control GX eller Venus GX. Du kan gjøre alt fra å justere Multi-systemet ditt til å starte en ekstra generator, med mer ...

Nedlastninger

Finn en Victron Energy leverandør i nærheten.

Finn en forhandler