felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellom Mono, Poly, PERC og Dual PV-moduler.

Data i sanntid
-- -- lokal tid
Installasjonsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Stråling
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total soldreven avkastning: --

Split-cell

2500Wp --
Total soldreven avkastning: --

Poly

2500Wp --
Total soldreven avkastning: --

PERC

2500Wp --
Total soldreven avkastning: --

* Dette er enen feltprøve og resultatene er spesifikke for installasjonen på dette stedet,søk etter den beste løsningen for egen situasjon, ettersom resultatene kan avvike iht miljøpåvirkninger.

Integrasjon av GX-enheter til en marin multifunksjonell skjerm kan brukes for enkel tilkobling til en multifunksjonell skjerm til midten av ditt strømsystem, slik som Cerbo GX, eller GX-aktivert MultiPlus-II GX. Etter tilkobling, kan båtens kraftsystemet overvåkes og kontrolleres på en enkel måte, rett på glassbroen. Se hva som kan gjøres med våre marine kraftløsninger.

Sanntidsinnsikt, fullstendig kontroll

Overvåke AC/DC-belastninger, landstrøm og generatorstatus, eller sjekke batteriene i et øyeblikk. Du kan enkelt kontrollere strøminngangsgrensen eller slå omformeren på, av eller sette den til å kun lade når du forlater båten ved kaien. Åpne Victron-fjernkonsollen for full kontroll over systemet. Leveres med et intuitivt og rent grensesnitt

Omfattende innsikt i flere batterier

Våre ladere tar godt vare på batteriene dine ombord. Bruk den multifunksjonelle skjermen for et detaljert innblikk i dem alle: sjekk ladetilstanden for flere batterier i servicebatterier, sjekk spenning for sekundære batterier som brukes til start av motoren, baugpropeller, vinsjer, generatorer osv. for å unngå å gå tom for energi på en uventet måte.

Enkelt integrert med Garmin

Victron Energy er nå tilgjengelig på Garmins multifunksjonelle skjermer. Og installasjonen er så enkel som 1-2-3. Koble til en nettverkskabel mellom den multifunksjonelle skjermen og hjertet i Victron Energys løsning (hvilken som helst GX-enhet), og det er det! Trykk på Victron-ikonet for en enkel kontroll som Victron Energy har ombord. Plug and play, det kreves ingen konfigurasjon eller abonnement.

Alltid i perfekt kontroll med Victron Energy

En Victron Energy GX-enhet tilbyr alltid den perfekte kontrollen over båtens kraftsystem, uansett hvor du er. Bruk VictronConnect eller portalen Victron Remote Monitoring (VRM) for å se hvordan dine (kritiske) strømforsyninger fungerer. Endre innstillinger for optimalisering av systemet. Følg varslene og løs utfordringer eksternt, selv eller gjennom din Victron-autoriserte profesjonelle, som vil alltid hjelpe deg. Vi gjør alt for å holde deg i gang. Så du kan fortsette å gjøre det du gjør best.

Nedlastinger

Finn en Victron Energy forhandler i nærheten.

Finn en forhandler