Felttest

PV Modules

En virkelig sammenligning mellom Mono, Poly, PERC og Dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- Lokal tid
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Stråling
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Dette er enen feltprøve og resultatene er spesifikke for installasjonen på dette stedet,Søk etter den beste løsningen for egen situasjon, ettersom resultatene kan avvike iht miljøpåvirkninger.

VE.Direct TX digital utgangskabel
VE.Direct TX digital utgangskabelen kan brukes i kombinasjon med BlueSolar og SmartSolar MPPT-ladere. Den støtter følgende applikasjoner:

Belysningsprogrammer

Kabelen er designet for belysningsprogrammer i solenergisystemer. Energiforbruket kan reduseres betraktelig med muligheten til å redusere belysningen når det er nødvendig. Lavere strømforbruk vil redusere den totale kostnaden av systemet. Også tilgjengeligheten av belysningen vil øke, selv i tilfeller der det er et delvis ladet batteri i lav sol. Kabelen kobler TX-utgangen på VE.Direct-kontakten til en MPPT-lader med PWM-dimmerinngangen på LED-driveren.

Virtuell belastningsutgang

Kabelen er designet for å gi mer utgangsfunksjonalitet til de større MPPT-ladere (MPPT 100/30 og større) som ikke har en belastningsutgang. Kabelen kobler TX-utgangen til VE.Direct-kontakten til en MPPT-lader med batteribeskyttelse eller et solid state-relé for å slå lasten på eller av.

Nedlastninger

Finn en Victron Energy leverandør i nærheten.

Finn en forhandler