Felttest: Solcellemoduler

En virkelig sammenligning mellom Mono, Poly, PERC og Dual PV-moduler.

Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
S
Total soldreven avkastning: --
E
Total soldreven avkastning: --
W
Romania
--
--
Installasjonsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Stråling

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

VE.Direct TX digital utgangskabel
VE.Direct TX digital utgangskabelen kan brukes i kombinasjon med BlueSolar og SmartSolar MPPT-ladere. Den støtter følgende applikasjoner:

Belysningsprogrammer

Kabelen er designet for belysningsprogrammer i solenergisystemer. Energiforbruket kan reduseres betraktelig med muligheten til å redusere belysningen når det er nødvendig. Lavere strømforbruk vil redusere den totale kostnaden av systemet. Også tilgjengeligheten av belysningen vil øke, selv i tilfeller der det er et delvis ladet batteri i lav sol. Kabelen kobler TX-utgangen på VE.Direct-kontakten til en MPPT-lader med PWM-dimmerinngangen på LED-driveren.

Virtuell belastningsutgang

Kabelen er designet for å gi mer utgangsfunksjonalitet til de større MPPT-ladere (MPPT 100/30 og større) som ikke har en belastningsutgang. Kabelen kobler TX-utgangen til VE.Direct-kontakten til en MPPT-lader med batteribeskyttelse eller et solid state-relé for å slå lasten på eller av.

Downloads & Support

Finn en Victron Energy forhandler i nærheten.

Finn en forhandler