Felttest

PV Modules

En virkelig sammenligning mellom Mono, Poly, PERC og Dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- Lokal tid
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Stråling
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Dette er enen feltprøve og resultatene er spesifikke for installasjonen på dette stedet,Søk etter den beste løsningen for egen situasjon, ettersom resultatene kan avvike iht miljøpåvirkninger.

Maxi GX er medlem av GX-produktfamilien. GX-enheten ligger i hjertet av systemet - den tilbyr overvåking og fungerer som kommunikasjonssenteret for installasjonen din. 

Sammenlignet med de andre GX-enhetene har Maxi GX mest CPU-kraft og flest VE.Direct-porter: 25. Dette er GX-enheten for bruk av store systemer med mange VE.Direct MPPT-solladere.

Full effekt av Victron-fjernstyring

Victron-fjernstyring (VRM, Victron Remote Management) gir deg full tilgang til veldig omfattende kontroller og innstillinger for alle systemkomponenter som er koblet til din Maxi GX. Produktet tillater ekstern bruker- og installatørpålogging - hvor som helst og når som helst. Dette kraftige produktet tilbyr også problemfri kontroll over diagnostikk og analyse av arkivert informasjon.

Automatisk start/stopp av generator

Maxi GX kan programmeres til å starte generatoren din automatisk - utløst av lavspenning; høy etterspørsel; eller batteriets ladetilstand. Produktet kan skreddersys ytterligere for å utsette tenningen til slutten av 'stille' perioder - for å unngå utilsiktede forstyrrelser midt på natten.

Fjernkonsoll - kontroller alt hvor som helst...

Fjernkonsollfunksjonen gir full fjerntilgang eksternt, via internett og VRM-portalen, til alle innstillinger.

Nedlastninger

Finn en Victron Energy leverandør i nærheten.

Finn en forhandler