Dette nettstedet er fullt drevet av solenergi

Prøv VRM demoen
Total soldreven produsert
MWh
Watt
Soldreven avkastning
Maxi GX er medlem av GX-produktfamilien. GX-enheten ligger i hjertet av systemet - den tilbyr overvåking og fungerer som kommunikasjonssenteret for installasjonen din. 

Sammenlignet med de andre GX-enhetene har Maxi GX mest CPU-kraft og flest VE.Direct-porter: 25. Dette er GX-enheten for bruk av store systemer med mange VE.Direct MPPT-solladere.

Full effekt av Victron-fjernstyring

Victron-fjernstyring (VRM, Victron Remote Management) gir deg full tilgang til veldig omfattende kontroller og innstillinger for alle systemkomponenter som er koblet til din Maxi GX. Produktet tillater ekstern bruker- og installatørpålogging - hvor som helst og når som helst. Dette kraftige produktet tilbyr også problemfri kontroll over diagnostikk og analyse av arkivert informasjon.

Automatisk start/stopp av generator

Maxi GX kan programmeres til å starte generatoren din automatisk - utløst av lavspenning; høy etterspørsel; eller batteriets ladetilstand. Produktet kan skreddersys ytterligere for å utsette tenningen til slutten av 'stille' perioder - for å unngå utilsiktede forstyrrelser midt på natten.

Fjernkonsoll - kontroller alt hvor som helst...

Fjernkonsollfunksjonen gir full fjerntilgang eksternt, via internett og VRM-portalen, til alle innstillinger.

Nedlastninger

Finn en Victron Energy leverandør i nærheten.

Finn en forhandler