felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellom Mono, Poly, PERC og Dual PV-moduler.

Data i sanntid
-- -- lokal tid
Installasjonsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Stråling
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total soldreven avkastning: --

Split-cell

2500Wp --
Total soldreven avkastning: --

Poly

2500Wp --
Total soldreven avkastning: --

PERC

2500Wp --
Total soldreven avkastning: --

* Dette er enen feltprøve og resultatene er spesifikke for installasjonen på dette stedet,søk etter den beste løsningen for egen situasjon, ettersom resultatene kan avvike iht miljøpåvirkninger.

Navico er merket bak multifunksjonelle skjermer fra B&G, Simrad og Lowrance. Integrasjon av GX-enheter til en marin multifunksjonell skjerm kan brukes for enkel tilkobling til en multifunksjonell skjerm til midten av ditt strømsystem, slik som Cerbo GX, eller GX-aktivert MultiPlus-II GX. Etter tilkobling, kan båtens kraftsystemet overvåkes og kontrolleres på en enkel måte, rett på glassbroen. Se hva som kan gjøres med våre marine kraftløsninger.

Sanntidsinnsikt, fullstendig kontroll

Overvåke AC/DC-belastninger, landstrøm og generatorstatus, eller sjekke batteriene i et øyeblikk. Du kan enkelt kontrollere strøminngangsgrensen eller slå omformeren på, av eller sette den til å kun lade når du forlater båten ved kaien. Åpne Victron-fjernkonsollen for full kontroll over systemet. Leveres med et intuitivt og rent grensesnitt.

Omfattende innsikt i flere batterier

Våre ladere tar godt vare på batteriene dine ombord. Bruk den multifunksjonelle skjermen for et detaljert innblikk i dem alle: sjekk ladetilstanden for flere batterier i servicebatterier, sjekk spenning for sekundære batterier som brukes til start av motoren, baugpropeller, vinsjer, generatorer osv. for å unngå å gå tom for energi på en uventet måte.

Enkelt integrert med multifunksjonelle skjermer fra Navico

Victron Energy er nå tilgjengelig på Navicos beste multifunksjonelle skjermer, for eksempel Simrad, B&G og Lowrance. Installasjonen er så enkel som 1-2-3 for dem alle. Koble til en nettverkskabel mellom den multifunksjonelle skjermen og hjertet i Victron Energys løsning (hvilken som helst GX-enhet), og det er det! Trykk på Victron-ikonet for en enkel kontroll som Victron Energy har ombord. Plug and play, det kreves ingen konfigurasjon eller abonnement.

Alltid i perfekt kontroll med Victron Energy

En Victron Energy GX-enhet tilbyr alltid den perfekte kontrollen over båtens kraftsystem, uansett hvor du er. Bruk VictronConnect eller portalen Victron Remote Monitoring (VRM) for å se hvordan dine (kritiske) strømforsyninger fungerer. Endre innstillinger for optimalisering av systemet. Følg varslene og løs utfordringer eksternt, selv eller gjennom din Victron-autoriserte profesjonelle, som vil alltid hjelpe deg. Vi gjør alt for å holde deg i gang. Så du kan fortsette å gjøre det du gjør best.

Nedlastinger

Finn en Victron Energy forhandler i nærheten.

Finn en forhandler