Dette nettstedet er fullt drevet av solenergi

Prøv VRM demoen
Total soldreven produsert
MWh
Watt
Soldreven avkastning
MultiGrid demper risikoen for ustabilitet og energikostnader ved å utnytte energilagring og selvforbruk. MultiGrid, er den VDR.AR-N 4105 og AU 4777.2:2015 godkjente CEC listet versjon av MultiPlus. Med Anti-Islanding innbygd, gjør dette det egnet for land som Tyskland, Østerryke og andre. I Storbritannia brukes MultiPlus, slik det er godkjent til G83/2 og G59-3-1 standarder som kreves der.
Modeller: 3000VA

ESS: Energilagringssystemer

MultiGrid er nøkkeldelen I et Victron ESS-System, som gir fleksibilitet yil å kombinere med MPPT Sol ladere eller Grid-tie PV Inverters for eksempel. For mer detaljert informasjon, se ESS (Energy Storage System) manual.

Fjernovervåking og kontroll

Overvåk og kontroller din MultiGrid og system/systemer lokalt (LAN) eller eksternt via Internett fra hvor som helst I verden, ved hjelp av den gratis VRM appen og gratis VRM portalens nettside. Du kan få tilgang fra en telefon, nettbrett, berbær PC eller datamaskin for flere operativsystemer. Det er ingen slutt på kontrollnivået, via den nødvendige Color Control GX eller Venus GX, fra å justere din MultiGrid til automatisk kunne starte en bak generator og mer...

Uavbrutt vekselstrøm (UPS funksjon)

I tilfelle grensesvikt, eller når landstrømmen eller generator er koblet fra, aktiveres omformeren I Multi automatisk og overtar tilførselen til de tilkoblede belastningene. Dette skjer så fort (mindre enn 20 millisekunder) at datamaskiner og annet elektronisk utstyr vil forsette å fungere uten forstyrrelse.

Ubegrenset kraft takket være parallell operasjon

Opptil 6 Multis kan fungere parallelt for å oppnå høyere effekt. Trefase eller deltfase operasjonen er også mulig. Vennligst sjekk våre datablad for å se hvilke modeller som har parallell trefase og splittfase funksjoner.

Nedlastninger

Finn en Victron Energy leverandør i nærheten.

Finn en forhandler